Delavnica: Naravni uspeh 2019-11-23T11:28:43+00:00

Celodnevna delavnica Naravni uspeh

Stopi v svoje naravno stanje in ustvarjaj svoje življenje popolnoma lahkotno. Kot se vse v Naravi dogaja z lahkoto.

Zvonko Pukšič
 • Želiš mogoče povečati svoje prihodke?

 • Imaš včasih občutek, da življenje ni vedno pravljica?

 • Si včasih žalosten, užaljen ali celo utrujen od življenja?

 • Se ti zdi, da si ne zaslužiš nekaj, kar si srčno želiš?

 • Mogoče želiš, da bi tvoje življenje postalo bolj umirjeno, manj stresno?

Mogoče želiš kaj drugega. Ni pomembno, kaj si želiš. Pomembno je, da veš, da obstaja zelo preprost način, za uresničenje katerekoli tvoje želje. Obstaja preprosto zaporedje posameznih korakov. Kot je vse v Naravi preprosto. Ko ga spoznaš in začneš v življenju uporabljati, postane tvoje življenje lahkotno.

Če želiš spoznati preproste skrivnosti, s pomočjo katerih boš od zdaj naprej svoje življenje kreiral lahkotno, brez naporov, vabljen na  delavnico Naravni uspeh.

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO!

”Narava ti je podarila čisto vse, kar potrebuješ, da lahko ustvariš življenje po svojih željah. In to lahko počneš z veliko lahkoto. Kot se vse v Naravi dogaja lahkotno in brez napora.”

Zvonko Pukšič

Komu je delavnica namenjena?

Tebi, ki nisi zadovoljen s svojo trenutno življenjsko situacijo. Tebi, ki v svojem življenju srčno želiš spremembo. Ni pomembno, za katero področje življenja gre. Ali za finance, zdravje ali odnose. Če trenutno trpiš, če čutiš bolečino, če si želiš spremembo, potem je ta delavnica namenjena prav tebi.

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO!

Delavnica je razdeljena na tri dele.

1. Naravno stanje

Temelj naravnega uspeha je tvoje naravno stanje. To je stanje zavedanja, da si v resnici delček celote, da je vse med sabo povezano, da nosiš v sebi neomejene moči, ki jih lahko uporabiš sebi v prid. To je stanje popolne svobode. Ko živiš iz naravnega stanja, si v odsotnosti slehernega strahu in negotovosti. Živiš v stanju globokega zaupanja, saj se zavedaš, da si dobesedno preskrbljen. Zato se lahko predaš življenju in ustvarjaš lahkotno, brez občutka potrebe po rezultatih.

Spoznal boš:

 • Kaj je tvoje naravno stanje?

 • Kako stopiti v naravno stanje?

 • Kako okrepiti svojo notranjo moč?

 • Kako razviti globoko zaupanje?

2. Ustvarjanje jasnosti

Jasnost je ključnega pomena za doseganje zastavljenih ciljev. Ustvariti moraš kristalno jasno sliko lastnega življenja, za vsako življenjsko področje posebej. Brez kristalne jasnosti pluješ skozi življenje kot barka brez krmarja. Nikoli ne veš, kje boš na koncu pristal. In ko prideš, kamor nas pač zanese, nisi zadovoljen. Imaš občutek nemoči, ki se samo stopnjuje. Zato moraš življenju dati zelo jasna navodila. Za vsa področja.

Spoznal boš:

 • Zakaj je jasnost pomembna?

 • Kateri del tvojega uma je zadolžen za ustvarjanje jasnosti?

 • Pogosta napaka, ki povzroči napore pri doseganju ciljev.

 • Kako ustvariti in ohranjati jasnost?

 • Kako krepiti jasnost zastavljenih ciljev?

3. Notranja usklajenost

Željen rezultat moraš dobesedno vgraditi v svojo podzavest. Če ne storiš tega, so vsa tvoja prizadevanja zaman. Mnogi ljudje se trudijo desetletja in ne dosežejo želenih rezultatov. Ali na področju obilja, zdravja ali odnosov. Nekateri se pomikajo iz zveze v zvezo in vedno doživljajo ista razočaranja. Nekateri se trudijo na poslovnem področju, delajo od zore do mraka, poskušajo  vse, kar se spomnijo, rezultatov pa ni in ni. Ker niso notranje usklajeni z želeno situacijo.

Spoznal boš:

 • Kako deluje človeški um?

 • Kako ugotoviti, ali te podzavest podpira ali omejuje?

 • Kako odstraniti dvome in zgraditi vero v lastne cilje?

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO!

”Stopiti v svoje naravno stanje in zaživeti iz svoje notranje moči je največ, kar lahko dosežeš v življenju. Ko to storiš, postane tvoje življenje lahkotno. Takrat lahko največ ponudiš svojim najdražjim in vsemu svetu.”

Zvonko Pukšič

Kdaj in kje bo delavnica?

V  soboto, 30.3. ob 9. uri v prostorih studia Lakšmi v centru Mitra (drugo nadstropje levo), Prešernova ulica 28 v Ljutomeru.

In cena?

Vrednost informacij, ki jih boš prejel na delavnici je neprecenljiva. Ko jih boš uporabil v svojem življenju, boš svoje cilje dosegal z veliko lahkoto. Znanje boš uporabljal celo življenje in ga predal naprej tudi svojim najdražjim. Če si spremembe v življenju zares želiš, če ti je dovolj bolečine, potem razumeš, da potrebuješ odgovor na vprašanje KAKO. Kako doseči spremembo?

Koliko so vredne informacije, s pomočjo katerih bo postalo tvoje življenje drugačno. Takšno, kot ga želiš. Koliko so vredne informacije, s pomočjo katerih boš dovolil obilju v svoje življenje ali izboljšal kakovost življenja na katerem drugem področju. Kakovost tvojega življenja je vredna več, kot ves denar tega sveta. Z denarjem se enostavno ne da kupiti.

Kakršna koli bi bila cena, vedno prejmeš veliko več, kot plačaš.

Cena za celodnevno delavnico Naravni uspeh pa je 290,00 €.

Delavnico vodi Zvonko Pukšič.

Kot mlad fant je bil v življenju popolnoma izgubljen. Brez vizije, brez jasnih ciljev, brez volje do dela in življenja. Začele so ga pestiti tudi zdravstvene težave in depresija. In potem se je nekaj zgodilo. V enem samem trenutku, med branjem znanega teksta, se je dobesedno prebudil v življenje. Doživel je globoko duhovno izkušnjo. Kot bi se mu razkrila Knjiga Življenja, ki jo Narava piše v vse, kar je živo. Izkušnja je bila tako globoka in močna, da je v enem samem trenutku spoznal  Resnico o veličini Življenja. Resnico o neminljivi povezanosti, enosti, vpetosti človeka v Naravo. Resnico o moči brezpogojne Ljubezni in o moči Vere. Resnico o mogočni naravni inteligenci, katere delček je tudi naš um.

Ne samo iz knjig, ampak predvsem iz lastnega spoznanja razume delovanje človeškega uma, moč podzavesti in moč pogojenosti ali vedenjskih vzorcev – prepričanj, moč vere. Na svojih delavnicah ne uči znanja ameriških gurujev uspeha, ampak univerzalno znanje, orodja  in tehnike, ki izvirajo v človeški naravi. Vse, kar uči, je testiral v lastnem življenju.

Na njegovih delavnicah boste spoznali najhitrejšo in najučinkovitejšo pot, kako dvigniti kakovost svojega življenja, kako postati svoboden in zaživeti lahkotno, iz svojih neomejenih notranjih moči.

Prijava na delavnico

Na delavnico se prijaviš preko spodnjega obrazca. Vse potrebne podatke za plačilo dobiš po oddaji prijave!